Carrière

Toen ik klaar was met school kreeg ik een baan bij een supermarkt, dus ik zit tussen twee banen, zoals je je voorstellen. Ik heb ook een baan als leraar, zodat de meerderheid van mijn dag bestaat uit het lezen van de krant en het luisteren naar de leraar praten. Een van mijn favoriete dingen om te doen als een kind is om tijd door te brengen met mijn zus, die woont in een ander land en houdt van reizen. We gaan op reis in Nederland en de landen waar ik in mijn jeugd woonde – Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Ik kan niet wachten om weer met haar te reizen, want we wonen nu in Amsterdam. Mijn zus heeft een heleboel interessante dingen om me te vertellen - ze is altijd op de gaan op een aantal belangrijke zaken of andere en is altijd druk. Ik weet dat ze graag in Amsterdam is, waar ze zich veilig voelt, maar tegelijkertijd mis ik het zien van de stad vanuit een ander perspectief.

Ik ben geboren in Nederland en verhuisde in 2011 naar de Verenigde Staten. In 2012 begon ik mijn eigen blog over paraplu's en zo begon het allemaal.

Je hebt waarschijnlijk gelezen artikelen over paraplu's of zelfs naar een paraplu bedrijf, maar ik dacht dat mijn artikel zou een goed onderwerp te dekken, omdat het internet is vrij groot en paraplu's zijn een groot onderwerp. Dus laten we beginnen! Waarom hebben we een paraplu nodig? Een paraplu wordt gebruikt wanneer u zich tegen de regen moet beschermen. Als u in de douche bent, is het meer een probleem dat als je in een auto. Als je naar een park of naar een kunstmuseum gaat, loopt je meer risico op een val. Een paraplu beschermt je tegen de zon en geeft je een beetje schaduw en bescherming tegen de regen. Waar haal je een paraplu vandaan? Je hebt een paar opties voor het vinden van een paraplu.

Ik heb veel ervaring omdat ik paraplu's doe.

Dit was slechts een korte gids over hoe je een paraplu die zal opvallen tegen een achtergrond van andere parasols in uw huis of appartement. Ik heb het gebruikt om op te vallen op het werk om te zeggen tegen de mensen die mij kennen dat ik graag een project te doen en als ik een paraplu voor mijn huis zet ik het in mijn kantoor, want ik kan. Het is een beetje een geheim. Deze paraplu valt op omdat het geen typische "normale" paraplu is. Het is gemaakt van twee materialen, een aluminium frame en een plastic schaal. Het is een geweldige kleine paraplu. Je moet wel voorzichtig zijn, omdat het plastic kan zeer dun. Ik denk dat het meer voor de kinderen om mee te spelen dan voor de volwassenen, want het is gemakkelijk te breken of buigen.